Segítség tavasszal

2011. 05. 10.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Április-május az év egyik legszebb időszaka. A természet ébredezik, nagy „kortyokban” nyeljük a friss tavaszi levegőt, csak úgy lubickolunk a meleg napsütésben, és hagyjuk, hogy magával ragadjon minket a madarak csiripelése. Ám ez az időszak szorosan összefügg a tavaszi fáradtsággal, amire nem árt felkészülnünk.

A természet a téli hónapokban kímélő életmódot írna elő, azaz azt szeretné, ha korán feküdnénk és későn kelnénk, minimálisra csökkentenénk a szexuális aktivitást, illetve mindenfajta tevékenységet, ami energiát vehet el tőlünk. A mai világ azonban teljesen figyelmen kívül hagyja a természet kívánságait, mi pedig ennek megfelelően nézünk ki.

A tavasz, amely a legtöbb energiát követeli tőlünk az évben, pontosan akkor köszönt ránk, amikor már szinte teljesen kifogytunk az erőnkből – és valljuk be őszintén, mindezt nagyon is megérezzük. Jobb esetben csak időnként veszítjük el a jó kedvünket és a lelkesedésünket, hogy azonnal belefogjunk a rendrakásba a kertben, otthon vagy a magánéletünkben. Rosszabb esetben viszont különböző vírusfertőzésekkel találkozunk, hatásukra pedig csak még gyengébbé, bizonytalanabbá és kedvetlenebbé válunk. Avégett, hogy teljes mértékben kiélvezhessük a tavasz örömeit, hogy jó kedvvel megbirkózhassunk a feltorlódott feladatokkal, érdemes időben gondolnunk az említett problémákra.

Az ENERGY készítményei közül leginkább a PERALGIN jár kéz a kézben a tavasszal. Kíméletesen, szinte észrevétlenül pótolja az energiát, ráadásul békét köt az egyeseknél allergiát kiváltó természeti erőkkel is. Az állandó szellő, a virágzó fák, bokrok sok embernek megbízhatóan az orrára tapasztják a zsebkendőt, ők pedig igyekeznek minél gyorsabban „átjutni a természeten”, hogy a lehető leghamarabb otthonuk óvó falai közé érjenek.

A PERALGIN ennél sokkal jobb megoldást kínál: megbízható allergiaellenes összetevője a fekete csalán, míg az energiát a benne található magnézium és a kínai hernyógomba (Cordyceps) pótolja. A magnézium az energiapótlás terén nélkülözhetetlen az ember számára. Elengedhetetlen az izmok és az idegrendszer megfelelő működéséhez, az ingerületek átviteléhez, valamint a szervezet külső támadásokkal szembeni védelméhez. A kínai hernyógomba pedig a hagyományos kínai orvoslás egyik legrégebben alkalmazott, sokoldalú összetevője, amely a szervezet megerősítésére, az energia pótlására és az élet meghosszabbítására használatos.

Ha a tavaszi fáradtság olyannyira elhatalmasodott rajtunk, hogy fájnak az izmaink, és a fáradtságunk már a kimerültséggel határos, eljött a KING KONG ideje. A készítmény neve hallatán általában egy testépítő képe villan fel előttünk, és ez nem is áll olyan távol a valóságtól. Persze nem arról van szó, hogy nyomban óriásira nő a bicepszünk, de izmaink a KING KONG segítségével úgy fognak működni, ahogyan kell, és a tavaszi kedvelt vagy kényszerű tevékenységek végzésekor ez csak jól jöhet. Ennek a készítménynek mindenesetre nem szabad hiányoznia a házi patikánkból, és jobb, ha magunkkal visszük egy-egy hosszabb kirándulásra vagy a nyaraláshoz.

A laza sportos napok, de olykor egy lassú, kényelmes séta is végződhet kellemetlen eséssel és csonttöréssel. Minél hamarabb segítségül hívjuk a KING KONG-ot, annál gyorsabban kezd létrejönni a csonttörést áthidaló izom, hogy a csont azonnal elkezdhessen összeforrni. Ezt főleg az idősebbeknek érdemes szem előtt tartaniuk, hiszen az ő törött csontjaik nehezebben gyógyulnak.

Gyönyörű, zsebkendőmentes és erővel teli tavaszt kíván:

E. J.

További információ az Energy cég honlapján. Ugyanott ingyenes orvosi és természetgyógyász tanácsadás is igénybe vehető.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top